Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Козенятко на прізвисько Шашлик :)


 
Не впевнена, що я її читала. Починала читати - точно, але чи прочитала до кінця? :незнаю: Подивилася назви книг - жодна не знайома.
А зараз щось читаєш? Чи яку прочитав останню?
 
От дивна ви людина. Для вас "ніякого значення мова не має"... А для мене - має. Я сказала, що кацапської тут не буде. Чого ви пишете, що хочете? Посилку забирати я не буду, спілкуватися бажання не маю. На цьому можемо попрощатися.
 
Повторю ще раз. Мова спілкування - українська. Не треба писати кацапською.
 
Лено, майже відредагувала наше оповідання. Але уяви: я забула як хотіла подати закінчення! Тобто те, що ми придумали і ти написала, я мала ідею як трохи перекрутити, щоб цікавіше було. І тепер не пам'ятаю як :(
 
Все, готово :ги:

Була середина вихідного дня, коли до під'їзного чату увірвалася Люся з 46 кв.
- В НАШОМУ ПІД'ЇЗДІ СТОРОННИЙ ЧОЛОВІК! - повідомила вона капслоком і поставила смайл з витріщеними очима.
- Що він робить? Гадить? - жваво озвалася Валька-прибиральниця і доповнила повідомлення лютим смайлем-вбивцею.
-ЛЕЖИТЬ! - прокричала Люська в чат, влупивши "смайл нажаханий".
- З ким? - зацікавилася Вероніка. У Вероніки було троє дітей від трьох різних чоловіків, і зараз вона підшукувала четвертого кандидата.
- НЕ РОЗДИВИЛАСЯ! - крикнула Люська. - Але там щось ворушилося!
– Він у вас під дверима лежить? – запитав ввічливий Антон із 53 кв. - Вийдіть та сфотографуйте обличчя. Кажуть маніяк сбіг (смайл із попкорном).
– Що за під'їзд! То з собаками в ліфті їздять, то діти бігають, то маніяки, у мене гіпертонія! - проголосила Алла Семенівна і закинула низку сердець.
- Я боюсь! - нормальними літерами пискнула Люся, поставивши складені в молитві лапки.
- Маніяк... - надрукувала Вероніка та прикрасила допис замріяним смайликом.
- Людочко, не бійтеся! - приєднався до бесіди Ігор Петрович, Люськин сусід знизу, і надіслав букет троянд. - І не виходьте! Я сам подивлюся що то за один. Але ввечері! Я на роботі!!!! (смайлик зі сльозами). Наступним повідомленням - серце, розбите навпіл.
Люся - Антону:
-Так, під дверима! Може п'яний? Але в нашому під'їзді аж так ніхто не п'є.
Люся - Ігорю Петровичу:
- Я до вечора не доживу! Або він не доживе! О господи, під моїми дверима труп! - вісім синіх смайлів і один червоний, з пальцем, опущеним вниз.
- Викличте швидку! Не від доброго дива чоловік буде лежати у брудному під’їзді, - зауважив Васько з 13-ї кв.
- Ну то самі мийте!!! - обурилася прибиральниця, - треба повісити знак "Стороннім вхід заборонено". Бо ходять тут усякі по помитому…
- Та то якийсь наркоман. Знайшов закладку біля будинку і лежить, кайфує, - авторитетно заявила Клавдія Петрівна з другого поверху. - Мені сусідка учора розказувала, що наркомани табунами ходять.
- І проститутки табунами ходять! Правда, Клавдіє Петрівно? - з’язвив Васько.
- Я ваш новий сусід!!! До мене інтернетник мав прийти!!! Подивіться, він нагадує інтернетника????!!! Боже, я не можу, мені потрібний інтернетник, я працюю віддалено!!!! Боже, Боже, Боже!!!!! - смайл, що б'ється головою об стіл.
- Який нервовий! Давай я тобі зупки наллю, – запропонувала Клавдія Петрівна та візуалізувала пропозицію фоточкою каструлі.
- Поки ви тут флудили, я викликав швидку і допоміг мужику вийти на вулицю. Ну як допоміг... витягнув. - Повідомив Васько і вліпив смайлик супергероя.
- Вася, ти дурень? - поставила риторичне питання Люська, - мужик тепер лежить на вулиці! Ось, полюбуйтеся, - і вона завантажила фотку у чат.
- Не морочте голову! Викликайте поліцію! – відрубала Клавдія Петрівна. - Або хай Люська сама перевірить. Буцни його під ребра!..
- А мій Вовчик їде на математичну Олімпіаду, - Ганнуся з 25-ї. - Так хвилюється, аж температура піднялася. (18 лайків від різних людей).
- ...вилий на нього холодної води! - Клавдія Петрівна.
- Прийом прийом! Говорить полковник Вбійпадло з 9-го поверху. Я зараз спускаюся вниз, зустрічаємося на п'ятому поверсі, з'ясовуватимемо хто проник у розташування! Як зрозуміли? Прийом! - смайл вершник з шаблею.
У під'їзді грюкнули двері, пролунав тупіт підборів та жіночий крик. За хвилину телефони у мешканців дзенькнули якось по-особливому пронизливо.
- Курви! Які тільки курви! Серед білого дня! Пограбували! Злодії! Щоб їм пусто було, щоб їм закортіло у сухих будяках! Щоб вони з воза впали, щоб їх брамою придавило! Нічого святого нема! Всім начхати на мистецтво! - виникла в чаті Анастасія-художниця і поставила кілька ридаючих смайлів.
- А я казав, що в будинку злодії! Завжди казав, що мені на першому поверсі все видно! - повідомив Макарич (смайли пляшка і бінокль).
- Та що сталося? У чому драма? Поясніть, немає сил терпіти цю невідомість! - смайл із заломленими руками від Вероніки.
- Я довго це виношувала... – розпочала Анастасія.
- Ви вагітна? - витрішкуватий смайл.
- Ні! Я виношувала ІДЕЮ! У нас конкурс! Моя називалася «Чоловік прямолежачий, як протилежність людини прямоходячої». Вона уособлювала собою загальнолюдську тенденцію до горизонталі. Наш світ горизонтальний, як полиці у шафі! А тут якісь вертикальні злодії, щоб їм під вола впасти, вкрали у мене чоловіка! Курви! Я залишила його буквально на кілька хвилин під дверима - повернулася за сумочкою, потім вирішила губи нафарбувати та туфлі змінити! Злодії! Вбивці! Ви вбили Ідею! - смайли самогубець, шибеник, утопленик та священик. І слідом оздоблене розлюченим червоним смайлом не менш розлючене повідомлення: - ДЕ МІЙ МАНЕКЕН???!!!!!

© Іронія & E.N feat Sir
 
Останнє редагування:
IMG_3502.jpeg


19-го квітня потужна 4-денна магнітна буря накриє Україну.

19-20 квітня – очікується середня потужність;

21-22 квітня – червоний рівень небезпеки.

У метеозалежних можуть бути: головний біль, запаморочення, нудота, блювота, біль у суглобах і м’язах, висока температура, підвищений тиск, безсоння.
 
IMG_3502.jpeg


19-го квітня потужна 4-денна магнітна буря накриє Україну.

19-20 квітня – очікується середня потужність;

21-22 квітня – червоний рівень небезпеки.

У метеозалежних можуть бути: головний біль, запаморочення, нудота, блювота, біль у суглобах і м’язах, висока температура, підвищений тиск, безсоння.
Kurwa!
 
Де ви всі? Хто чим займається?
 
Назад
Зверху Знизу